Fotó & Film


A jó fotó tudatja mi a lényeg, rögtön észrevehető, és izgalmat kelt.
Ugyanakkor tárgyilagos és egyértelmű.
Kiküszöböl minden félreértést.

Fotó & Film


A jó fotó tudatja mi a lényeg, rögtön észrevehető, és izgalmat kelt.
Ugyanakkor tárgyilagos és egyértelmű.
Kiküszöböl minden félreértést.
360°-os fotózás (új). A Google által is elismert és elfogadott technológiával 360°-os körpanoráma képek és virtuális túrák készítését vállaljuk. Egyedi szoftverünk segítségével leendő ügyfelei akár a saját otthonukból körbejárhatják az Ön üzlethelyiségét, éttermét, szállodáját, ingatlanát, stb... Bővebben: http://www.rotate.ninja
Az ételfotózás már egy sokkal inkább kreatív feladat. Fontos, hogy a fotózott étel minél inkább impulzív legyen, azaz az első ránézésre rabul ejtse a tekintetet. Aki rápillant egy jó ételfotóra, azonnal összefut a nyál a szájában, azonnal megkívánja az adott ételt, azaz a jó ételfotó máris cselekvésre ösztönöz.
A jó termékfotó az adott terméket a legelőnyösebb módon mutatja be, akár a teljes tárgy / termék bemutatása nélkül, leginkább a termék jellegzetes vonásait, vagy márkáját hangsúlyozva.

A tárgyfotó viszont az egész tárgyat ábrázolja, hogy az minél  inkább egészében felismerhető legyen. Egy webáruház esetében célszerű a tárgyfotókat több szögből, oldalról bemutatni, hogy a leendő vásárló minél több információt kapjon, minél megalapozottabb döntést hozhasson.
A SunCorp Graphic egyik legfőbb erőssége a kreatív tárgy-, termék-, és ételfotózás, amelyet Ön rugalmasan használhat fel különböző szóró-, és reklámanyagokhoz, valamint weboldalakhoz és webshopokhoz egyaránt.

Mobil stúdióval rendelkezünk, így Önnek nem szükséges külön szállíttatnia a fotózandó termékeket, a SunCorp házhoz megy!

3D Virtuális túrák

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a Virtuális Valóság (Virtual Reality - VR), és a technika fejlődésével, valamint a RotateNinja segítségével most Öné a lehetőség, hogy lenyűgözze meglévő és leendő ügyfeleit.

Légifelvételek

Látványos képi megjelenítéssel és effektekkel segítjük üzleti és kommunikációs céljai elérésében. A méltán piacvezető DJI termékei és szaktudásunk garantálja a tökéletes végeredményt.

Reklámfilmek

Rugalmas és kreatív csapatunk segít Önnek, hogy a videós üzenete professzionális, minőségi, mozis élményt biztosítva jusson el célközönségéhez, legyen szó reklám-, vagy imázsfilmről, mood videóról, vagy akár videoklippekről.

suncorp-graphic
SunCorp Graphic - Mobilbarát weboldalak készítése, arculattervezés, étel-, tárgy-, és termékfotózás, drónos légifilmezés, 360°-os virtuális túrák

Kövess minket!

© 2010 - 2022 | Oldaltérkép
Made with by Gergely Kovács