360°-os fotózás (új!), Tárgy-, Termék-, és Ételfotózás

A jó fotónak ereje van. Bármilyen újságot veszünk is kézbe, bármelyik weboldalt nyitjuk is meg, bármilyen kiadványt is lapozgatunk, a kép, ami vonzza a tekintetünket. A jó fotó tudatja mi a lényeg, rögtön észrevehető, és izgalmat kelt, hogy a miénk legyen. Ugyanakkor tárgyilagos és egyértelmű. Kiküszöböl minden félreértést.

360°-os fotózás (új). A Google által is elismert és elfogadott technológiával 360°-os körpanoráma képek és virtuális túrák készítését vállaljuk. Egyedi szoftverünk segítségével leendő ügyfelei akár a saját otthonukból körbejárhatják az Ön üzlethelyiségét, éttermét, szállodáját, ingatlanát, stb... Bővebb információt a RotateNinja weboldalán talál: http://www.rotate.ninja

A jó termékfotó az adott terméket a legelőnyösebb módon mutatja be, akár a teljes tárgy / termék bemutatása nélkül, leginkább a termék jellegzetes vonásait, vagy márkáját hangsúlyozva.

A tárgyfotó viszont az egész tárgyat ábrázolja, hogy az minél  inkább egészében felismerhető legyen. Egy webáruház esetében célszerű a tárgyfotókat több szögből, oldalról bemutatni, hogy a leendő vásárló minél több információt kapjon, minél megalapozottabb döntést hozhasson.

Az ételfotózás már egy sokkal inkább kreatív feladat. Fontos, hogy a fotózott étel minél inkább impulzív legyen, azaz az első ránézésre rabul ejtse a tekintetet. Aki rápillant egy jó ételfotóra, azonnal összefut a nyál a szájában, azonnal megkívánja az adott ételt, azaz a jó ételfotó máris cselekvésre ösztönöz.

A Suncorp Graphic egyik legfőbb erőssége a kreatív tárgy-, termék-, és ételfotózás, amelyet Ön rugalmasan használhat fel különböző szóró-, és reklámanyagokhoz, valamint weboldalakhoz és webshopokhoz egyaránt.

Mobil stúdióval rendelkezünk, így Önnek nem szükséges külön szállíttatnia a fotózandó termékeket, a Suncorp házhoz megy!

360-fokos-panorama-fotozas-rotate-ninja
mobil-foto-studio.png

Áraink

1 - 50 fotóig
2.500 Ft/ kép
101 - 1000 fotóig
1.000 Ft /kép
1001+ fotó
500 Ft /kép
© 2010 - 2018 | Suncorp Graphic - Mobilbarát weboldalak készítése, arculattervezés, étel-, tárgy-, és termékfotózás