responsive-ikon.png

Reszponzív honlapok a legmodernebb technológiával

Szeretne Ön is egy ellenállhatatlan weboldalt, amely már az első pillanatban professzionalizmust sugall a látogatói felé?
A siker kulcsa egy minden eszközön tökéletesen megjelenő és működő, mobilbarát (reszponzív) weboldal, amely pillanatok alatt pozitív benyomást tesz a potenciális vevőire. Ebben segít most Önnek a Suncorp Graphic.

Mobilbarát weboldalak készítése

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk készített honlapok a jövő trendjeinek megfeljenek, ezért különös hangsúlyt fektetünk a mobilbarát weboldalak készítésére, és a keresőoptimalizálásra.

A weboldal készítés folyamán, mi a következő kérdéseket tartjuk szem előtt:

  • Mennyire kezelhető könnyen az adott oldal?
  • Mely grafika emeli cége imázsát?
  • Mennyire képes a jól elkészített weboldal növelni a bevételt?
  • Hányan látogatják honlapját a könnyű, de pontos kezelhetőség miatt!

A felhasználó-, és mobilbarát (responsive - reszponzív) weboldal növeli a forgalmat és a hasznot, megkönnyíti és egyszerűsíti az Ön munkáját!

A hatékony honlap titka a weboldal készítés részleteiben rejlik!
Ha még nem rendelkezik weboldallal, vagy nem elégedett a régivel, keressen Bennünket és hasznos tanácsokkal látjuk el már a weboldal megtervezésének kezdetén, hogy egy minden szempontból eredményes felület kialakításával a legjobb megoldáshoz jusson. A Suncorp által készített honlapok a jövő trendjeinek teljes mértékben megfelelnek, mobil eszközökre optimalizáltak, letisztultak, funkcionálisak.
mobilbarat-weboldal
Mobilbarát céges honlap már 200.000 Ft-tól!

Az ár tartalmazza az első éves tárhely díját, a design-t, az elkészítést, illetve a szükséges keresőoptimalizálási és biztonsági beállításokat.

Mobilbarát webáruházak készítése

A legtöbb cégnek igen hasznos lehet a webáruház, hiszen kisebb költséggel értékesítheti a termékeit, mintha azt egy eladón, vagy értékesítőn keresztül tenné. A webáruház a bevételt - alacsony költségek mellett - könnyen megnöveli.

Mitől sikeres egy webáruház?

  • ha könnyen tudnak keresni a termékek között, és egyszerű a vásárlás
  • ha a potenciális vásárlók megtalálják a termékeket a keresőkben
  • ha az áruház átlátható és könnyen kezelhető
  • ha folyamatosan karbantartják

Nem csak programozók vagyunk, de a webáruházak üzleti oldalához is értünk. Mivel a webáruházát vélhetően hosszú távra tervezi, ezért célszerű olyannal készíttetnie, akire hosszú távon is számíthat.
Webáruházak készítése már 290.000 Ft-tól!

Egyedi oldalak

arsthome.png

Rengeteg különféle weboldal létezik, ezért könnyen elképzelhető, hogy Önnek nem elég csupán egy "sima" céges bemutatkozó honlap, de nem is webáruházra van szüksége.

Ha Önnek saját elképzelése van leendő oldaláról, és funkcióit tekintve az eltér az átlagos oldalaktól, nyugodtan keressen meg vele minket.

Egy ilyen elképzelésből született meg az Art'sHome ingatlanportál is (megtekintéshez kattintson a képre!).

SEO, AdWords

A mai felgyorsult, rohanó világban kiemelten fontos, hogy a weboldalunk a keresési listákon minél jobb pozícióban legyen. Az emberek csak ritkán jutnak el a Google találati listáján a harmadik oldalig, vagy azon túl, ezért a számunkra és a látogatóink számára is kulcsfontosságú, hogy az első oldalakon jelenjen meg honlapunk.

Több dologgal is erősíthetjük a honlapunk pozícióját, az egyik ilyen eszköz a Google AdWords. Ne sajnáljunk pénzt jól átgondolt és megfogalmazott, megszerkesztett hirdetések futtatásától, mert a legjobb és legköltséghatékonyabb módja a weboldalunkra értékes látogatókat szerezni. Ráadásul minél több látogatót hoz az oldalunkra, annál értékesebbek leszünk a Google szemében is! A Suncorp most 15.000 Ft-os kedvezménnyel segít Önnek első kampányát elindítani! Részletekről érdeklődjön személyesen, telefonon, vagy kérje ajánlatunkat!

A fizetett hirdetések mellett érdemes oldalunkat minél tisztábbnak, átláthatóbbnak és kezelhetőbbnek kialakítani és minden olyan technikát alkalmazni, amitől az oldalunk eleve keresőbarát lesz. A Suncorp által készített honlapok már alap esetben is jó néhány kritériumnak megfelelnek, de van lehetősége a keresőoptimalizálási szolgáltatásunk igénybevételével oldalát erősíteni és a keresési találatokban egyre előrébb hozni.


Weboldal megrendelés

Megrendeléshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az elérhetőségeinken!

© 2010 - 2018 | Suncorp Graphic - Mobilbarát weboldalak készítése, arculattervezés, étel-, tárgy-, és termékfotózás